Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Στελέχωση της Β τάξης του Δημοτικού μας

 Όπως ίσως γνωρίζετε η Β’ τάξη του σχολειού μας αντιμετωπίζει πρόβλημα από την έλλειψη δασκάλου/δασκάλας εδώ και αρκετό διάστημα (σχεδόν από την αρχή του 2018). Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι τα 2 τμήματα της τάξης ενώθηκαν σε ένα τμήμα με περισσότερα από 30 παιδιά!
Σαν σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου μας έχουμε οχλήσει την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων επανειλημμένα, ζητώντας την αναπλήρωση της κενής θέσης του/της εκπαιδευτικού το συντομότερο δυνατόν και τονίζοντας το απαράδεκτο της κατάστασης.
Έχουμε ενημερώσει την Δημοτική αρχή και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο οι οποίοι με την σειρά τους έχουν ζητήσει από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων την λύση του προβλήματος.

Η νεώτερη εξέλιξη που έχουμε είναι ότι την Δευτέρα 5/2/2018 η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων θα μας ενημερώσει για το πώς και πότε θα λυθεί το πρόβλημα.
Επειδή το σχολείο μας δεν είναι σχολείο Β’ κατηγορίας, και επειδή θέλουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης για τα παιδιά μας.
Περιμένουμε την Δευτέρα την ενημέρωση από την Πρωτοβάθμια και θα δράσουμε, με την βοήθεια όλων σας, αναλόγως.
Επιφυλασσόμαστε …

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
 Δημοτικού Σχολείου Καλυβών